Segítünk a választásban

Gira Designkonfigurator

A Gira Designkonfigurator mobil alkalmazás a kiterjesztett valóság segítségével virtuálisan szobájába varázsolja a Gira kapcsolókat. Az alkalmazás segít eligazodni a Gira dizájn családok között, bemutatja, hogy a funkciók hogyan mutatnak a keretekben egyik vagy másik szín kiválasztásával. A választás aztán az "ÉLŐ NÉZET" funkcióban okostelefon vagy tablet segítségével a szoba falára vetíthető.Ehhez mindössze egy speciális vonalkódot kell letölteni, kinyomtatni és a kívánt falrészre ragasztani.

A Gira Designkonfigurator letölthető okostelefonra, tabletre, vagy futtatható a böngészőben is.

Ugrás a letöltéshez

Gira dizájn & kapcsolócsaládok

A Gira dizájn 11 kapcsolócsaládot és több, mint 300 beépíthető funkciót jelent. Több mint 90 keret változat és a számos betét többféle anyagból és színből választható. A keretek és a betétek, kapcsolók egymástól függetlenül variálhatók. Lehetővé válik, hogy szinte minden enteriörhöz található illeszkedő Gira dizájn.

Gira Studio
Gira Studio

Kerek és sarkos. Fekete és fehér. Falon kívül és falba süllyesztve.

TOVÁBB

Gira E2
Gira E2

Egyszerű dizájn, a funkciót támogató anyagválaszték, kétféle beépítési mód, 6 féle szín, mostantól matt feketében is.

TOVÁBB

Gira E3
Gira E3

Lekerekített formavilág, selyemfényű, és magasfényű változatok, kétféle hátsó keret. Ennek eredménye a nagyszámú Gira E3 változat.

TOVÁBB

Gira Esprit
Gira Esprit

A letisztult formavilághoz háromféle anyagválaszték is kapcsolódik: üveg, linoleum-multiplex és különféle fém változatok.

TOVÁBB

Gira Standard55
Gira Standard55

Több, mint 300 funkció az alapszereléshez. Háromféle szín: fényes fehér, matt fehér, krém.

TOVÁBB

Gira Event
Gira Event

Többféle felületi kiképzés, élénk színek, lekerekített forma világ.

TOVÁBB

Gira Classix
Gira Classix

Klasszikus hangulatú enteriörök kiegészítője, többféle felület, háromféle színben.

TOVÁBB

Gira F100
Gira F100

A nagy kezelőfelületek időtlen eleganciát garantálnak.Számos funkció a hagyományos szerelvényektől a KNX rendszer elemekig választható. Fényes fehér színben.

TOVÁBB

Gira TX_44
Gira TX_44

Kültérre, vagy nedves helyiségekbe szerelhető IP_44 védettségű kapcsolócsalád. Fényes fehér, ALU és antracit színekben rendelhető, mely UV álló a kültéri alkalmazhatóság érdekében.

TOVÁBB